Slaapkamer opbouw

Riet en planken

Traditionele opbouw, passend bij de woning. De slaapkamer is een optopping van een kantoor/ tuinkamer, en daarom licht uit- gevoerd in houtskeletbouw, om de funderingen niet te veel te belasten met extra gewicht.

Afbeelding
.

.

Afbeelding
Eikenhout

Om de nieuwe ruimte volume te geven is er een overkraging op eikenhouten balken en kolommen. De mix van materialen uit de natuur (riet, eikenhout, houten planken en steen) geeft een stoer maar ook warm karakter aan deze bouw.

Slaapkamer opbouw

 Uitbreiding van een woning te Blaricum. Een slaapkamer en kantoor, met patio.

 Om een extra kinderkamer te kunnen bouwen zochten we samen met de opdrachtgever naar maximale mogelijkheden. Binnen de kaders die de gemeente stelt viel dat allemaal niet mee; een echte puzzel.
Uiteindelijk rolde dit ontwerp uit onze creatieve geesten. Een ruimte die opgaat in de bestaande architectuur en fraai past in de omgeving. Het riet van de bestaande woning plooit zich makkelijk om de aanbouw. Vooral de toegang tot de extra kamer vroeg om creativiteit. De verlengde dakkapel maakt een extra gang en heeft voldoende hoogte om comfortabel te zijn. 
De woonkamer loopt via de overkapte veranda bij het terras mooi over in de tuin. Lekker uit de zon, met een glas witte wijn, genieten maar!

Website by The Cre8ion.Lab