Golf Clubgebouw

Tespelduijn

Interieur van de ontmoeting en ontvangst ruimte voor golfers, met lichte horeca voor lunch en koffietijd. De houten spanten delen de ruimte in aangename proporties en geven een warme uitstraling aan de strakke ruimte.

Afbeelding
Afbeelding
Natuurlijke materialen

De aanbouw is samengesteld uit hout, zink en aluminium en veel glas. Door de eenvoud van deze materiaalkeus combineert het goed met de traditionele bouw erachter.

Golf Clubgebouw

Transformatie van een woonhuis tot clubgebouw voor een nieuwe Golfclub te Noordwijkerhout, Tespelduijn. De gehele woning gestript en verbouwd en aangepast aan het programma van eisen van een intensieve horeca bestemming. Uitbreiding via een aanbouw keuken en een serre over de gehele pandlengte van 33 meter.

De serre verbind de drie verschillende functies in het gebouw. Een klassieke heerenkamer, een ontvangst en ontmoetingsruimte met lichte horeca en een a la carte resaturant. Alle functies met een eigen identiteit, samengebracht onder één dak.

Website by The Cre8ion.Lab