Serre architect

Vormgeven met licht:

Een serre is een bijzondere ruimte, tussen de beschutte woning en de open wereld van de tuin. Dat biedt kansen en mogelijkheden die mij bij het ontwerpen inspireren. Sinds 1988 actief in de wereld van serres, met vanaf 1995 de specialisatie als ontwerper en architect. Op deze wijze kan ik mijn creatieve talenten goed ontplooien. Ik werk dus niet met standaard serres, want er is zoveel meer mogelijk. Door een slimme combinatie van bestaande technieken en moderne vormen. Vooral met eerlijke materialen, zoals hout en ijzer zijn mooie resultaten te behalen.

Groene Kantoortuin
Groene Kantoortuin
 

Serre architect

Het bouwen en serres en renovaties is een specialisme waarin ik mij als architect creatief kan uitdrukken. Via licht en ruimte ontwerp ik uw comfortabele woonomgeving en ga daarom intensief met u aan de slag.


Ik kom u graag thuis bezoeken voor een kennismaking en orïentatie. Zo tref ik u in uw dagelijkse woonomgeving waar ik al uw wensen en verlangens kan plaatsen. Met schetsen en tekenen nemen we samen uw situatie door en de vele mogelijkheden. Afsluitend leggen we de afspraken over ontwerpkosten vast in een stappenplan. Dan weet u meteen waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Na het ontwerpproces verwerk en begeleid ik u langs alle tekenwerk, vergunningen en aanbestedingen die nodig zijn om uw droom uiteindelijk te realiseren. U kunt met een eigen aannemer werken, of gebruik maken van een relatie uit ons netwerk.

Documentatie kunt u hier downloaden.

Website by The Cre8ion.Lab