.

architect ontwerp serre tuinkamer aanbouw uitbouw en glazen serre stalen schuifdak

.

serre uitbouw tuinkamer stalen serre en alles wat daar bij hoort

Afbeelding
gezond bouwen

Elke aanbouw, een serre of nieuwbouw-huis start met een goed ontwerp. Dat is een mooi plaatje met goede verhoudingen en kleuren. Het vak architectuur voegt daar nog iets wezelijks aan toe; BELEVING EN GEVOEL. Je begrijpt niet goed waarom, maar het voelt prettig en comfortabel in huis. Alle zintuigen worden bediend, met licht, geur, tastbare materialen en een aangenaam comfort.

.

aanbouw, uitbouw, tuinkamer

Duurzaam

Hoe werkt duurzaam bouwen in de praktijk?

.

serre aanbouw architect architectuur

Schetsgesprek

Boek een schetsgesprek om snel een degelijk inzicht te krijgen in uw mogelijkheden. Met potlood en rekenmachine geef ik u waardevolle informatie om de haalbaarheid van uw project te bepalen. Welk bouwkosten kunt u verwachten? Hoe kies ik een goede aannemer? Hoe groot het kan worden? Hoe gaat kan het ontwerp er uit zien? Allemaal praktische vragen waarin ik u in het schetsgesprek op weg help naar verantwoorde beslissingen, gewoon bij u thuis of bij ons op kantoor in 's Hertogenbosch. Boek een afspraak door op deze link te klikken.

.

.

Horeca verbouwingen
Horeca verbouwingen
Afbeelding
.

.

horeca

Een verbouwing, renovatie of serre aan uw restaurant of horeca gelegenheid brengt extra omzet op een leeg winterterras. Door een open en lichte verbinding tussen serre en terras krijgt de locatie kwaliteit en aantrekkingskracht, zomer en winter. We hebben ruime ervaring met horeca verbouwingen en serres, zoals De Heikamp, Huize Poelzicht en restaurant Maik.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
.

tuinkamer serre stalen serre

MATERIAAL EN KLEUR

Het ontwerp van een serre past zich aan uw huis aan, of keert zich af. De afwisseling van kleur, materiaal en vormen maakt van elke serre een rijke compositie. Ook voor uw huis kan een tuinkamer ontworpen worden, passend bij uw smaak, uw woning en budget.

STALEN SERRE

Bijzondere serres van eenvoudige en 'eerlijke' materialen. Moderne serre of klassiek, het gaat om het detail en een zuivere afwerking.…

.

.

Afbeelding
.

.

Website by The Cre8ion.Lab