Ecologische woning
Ecologische woning
Gezond bouwen

In je nieuwe huis wil je gezond wonen, in een aangenaam klimaat met comfortabel licht. Daglicht natuurlijk! Royaal en verwarmend. Natuurlijke materialen van biologische oorsprong geven een vriendelijke atmosfeer met fraaie contrasten tussen hard en zacht, tussen ruw en glad en licht tegen donker.

Heikamp Ruurlo
Heikamp Ruurlo
Licht

Licht is essentieel in architectuur. Het brengt ruimte tot leven. Je kunt spaarzaam licht toelaten met zachte schaduwen of helemaal open gaan in het volle licht zoals deze horeca serre In Ruurlo. Het glas van de serre laat veel licht toe, maar de natuur zorgt via boomschaduw weer voor de zachte contrasten. Met modern zonwerend glas is de balans tussen licht, temperatuur en kleur prachtig afgestemd op deze locatie.

Passief huis
Passief huis
.

.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
.

.

Toekomst bestendig

Als je comfortabel zonder tocht en kou wilt wonen, met voldoende licht en ruimte, dan is een passiefhuis de oplossing. Door de hoge isolatie prestatie van de buitenschil (wanden, vloer en dak) is er nauwelijks sprake van warmte verlies. Dat merk je in dagelijkse woon comfort. Door een low-tech benadering probeer ik bovendien om overbodige techniek minimaal toe te passen. Dat voorkomt onderhoud, zoals vervanging van filters en voorkomt de snelle technische veroudering. Door gebruik te maken van zoveel mogelijk bouwmaterialen van biologische oorsprong voelt een passiefhuis gezond en veilig. Om deze prestaties te realiseren ontstaan hogere bouwkosten die je in de levensduur van het huis makkelijk terug verdiend.

De Gruyterfabriek Den Bosch
Cre8ionLab
De Gruyterfabriek Den BoschCre8ionLab
.

.

Afbeelding
niets op de meter
niets op de meter
.

.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
.

.

..................................................................................................................................................

Architectuur vormt ruimte > uw ruimte! Startpunt voor ieder ontwerp is de opdrachtgever. Waar ligt de werkelijke behoefte en bent u zich daar al van bewust? Met vloeiende ruimtes, licht en heldere lijnen vertaal ik uw wensen in concrete materie. Met duurzame materialen en een duurzame visie, voor de lange termijn.

Website by The Cre8ion.Lab